close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Extractie chei rupte

  Extractie chei rupte Brasov

  În anumite momente, fie din neatenția utilizatorului uman, fie datorită uzurii yalei sau materialului din care este confecționată cheia, aceasta se poate rupe în timpul folosirii. Ce faci în acest caz?

  O cheie ruptă în broască nu este o problemă definitivă sau care nu se poate rezolva. În cazul în care te afli în această situație, trebuie să contactezi o echipă de specialiști, care se va deplasa la locul cu pricina și va remedia problema, fără să fie nevoie să îți faci griji.

  Folosind instrumente speciale, aceștia vor extrage resturile cheii rupte din încuietoare, fără să o afecteze, astfel încât nu va fi necesară înlocuirea ei pe viitor. Extracția cheii rupte se poate face atât la uși domestice, cât și la uși auto.

  Echipa noastră de specialiști oferă soluții rapide și eficiente de extracție chei rupte din încuietoare, indiferent de materialul ușii sau de tipul încuietorii.

  Sperăm ca ție să nu ți se întâmple! Însă, în cazul în care te vei afla în această situație, te poți baza pe noi. Contactează-ne pentru detalii!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles