Despre noi

COPIERE CHEI BRASOV


Am devenit distribuitori al produselor KESO , care este marca inregistrata a societatii ASSA ABLOY, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, ce produse butuci, lacate si diferite sisteme de siguranta.

Descarca PDF 1   Descarca PDF 2

Suntem unul din cele mai moderne centre de copiere chei din Brașov, poziționați în cartierul Astra, Str. Liviu Cornel Babes, Nr.1, Bl.5. Societatea noastră este specializată în duplicarea a zeci de tipuri de chei, inclusiv cipuri și chei auto.


keys-473461_960_720Suntem o echipă de profesioniști cu o bogată experiență în domeniu, pasionați de ceea ce facem și pregătiți mereu să remediem situațiile neplăcute care pot apărea din cauza ruperii cheilor sau blocării ușii.


Pentru noi, întotdeauna clienții sunt pe primul plan. Ne asigurăm că aceștia sunt mulțumiți de serviciile pe care le prestăm și oferim garanție pentru cheile duplicate, tocmai pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru nevoile lor.


Menținem relația apropiată cu clienții noștri, astfel încât am reușit în timp să ne construim un portofoliu consistent de clienți fideli, care revin la noi de fiecare dată și ne recomandă pentru seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă.


La centrul nostru de copiere chei vin zilnic atât persoane fizice cât și juridice, pe care le ajutăm cu soluții profesionale de deblocări uși, copiere chei, extracție chei rupte sau copiat cipuri auto.


Avem o experiență în copierea a zeci de tipuri de chei, inclusiv cipuri auto și oferim accesorii precum brelocuri chei și inele.


Așadar, orice problemă ai avea în legătură cu cheile tale, te așteptăm să ne faci o vizită sau să ne chemi să o rezolvăm pe loc!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.