close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Copiere chei Brasov

  Suntem o echipă de profesioniști cu o bogată experiență în domeniu, pasionați de ceea ce facem și pregătiți mereu să remediem situațiile neplăcute care pot apărea din cauza ruperii cheilor sau blocării ușii.

  Pentru noi, întotdeauna clienții sunt pe primul plan. Ne asigurăm că aceștia sunt mulțumiți de serviciile pe care le prestăm și oferim garanție pentru cheile duplicate, tocmai pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru nevoile lor.

  Avem o experiență în copierea a zeci de tipuri de chei, inclusiv cipuri auto și oferim accesorii precum brelocuri chei și inele.

  Solutii rapide

  Menținem relația apropiată cu clienții noștri, astfel încât am reușit în timp să ne construim un portofoliu consistent de clienți fideli, care revin la noi de fiecare dată și ne recomandă pentru seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă.

  La centrul nostru de copiere chei vin zilnic atât persoane fizice cât și juridice, pe care le ajutăm cu soluții profesionale de deblocări uși, copiere chei, extracție chei rupte sau copiat cipuri auto.

  Așadar, orice problemă ai avea în legătură cu cheile tale, te așteptăm să ne faci o vizită sau să ne chemi să o rezolvăm pe loc!

  Distribuitori KESO - ASSA ABLOY

  Suntem unul din cele mai moderne centre de copiere chei din Brașov, poziționați în incinta magazinului Brico Depot, strada Calea București 109 Brasov. Societatea noastră este specializată în duplicarea a zeci de tipuri de chei, inclusiv cipuri și chei auto.

  Am devenit distribuitori al produselor KESO , care este marca inregistrata a societatii ASSA ABLOY, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, ce produse butuci, lacate si diferite sisteme de siguranta.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles